Krijimi kreativ i webit

Një grup krijuesish dhe zhvilluesish profesionistë të uebit, ne jemi të përkushtuar në krijimin e faqeve të internetit të fuqishme, efektive dhe tërheqëse. Stili ynë i guximshëm i dizajnit dhe përdorimi i kodit të shënjimit ultra të pastër, të bazuar në standarde kombinohen për të prodhuar faqe në internet që mburren me pozicione të jashtëzakonshme të rezultateve të motorëve të kërkimit, rritje të konvertimeve dhe besnikëri superiore të vizitorëve.

Dizajn kreativ i aplikacioneve

APPS UX / UI Dizajni i aplikacioneve mobile është shumë më tepër sesa efektet vizuale. Bëhet fjalë për marrëdhëniet midis produktit dhe përdoruesit. Ndërsa punojmë për ndonjë projekt ne kryesisht mendojmë për përdoruesin përfundimtar dhe përshtypjen e tij për produktin.

Krijimi i Lojërave Kreative

Nëse po kërkoni të përdorni teknologjinë mobile për biznesin tuaj, zhvilluesit tanë më të mirë të aplikacioneve janë në shërbimin tuaj. Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të lojërave mobile iOS dhe Android në mënyrë që të mund të arrini klientët tuaj në pajisjet e tyre të preferuara.

Ide Kreative

Bëni një ndryshim të jashtëzakonshëm në biznesin tuaj, produktin ose shërbimin tuaj me Creative Design. Me mbi 5 vjet përvojë në zgjidhje krijuese të marketingut për një gamë të gjerë klientësh. Ju do ta gjeni Design Creative fleksibël, të përballueshëm dhe do të ofrojë shërbim, në kohë dhe në buxhet

Albcoding është një kompani e inxhinierisë së programeve kompjuterikë

Albcoding është një kompani për zhvillimin e softverit që specializohet në krijimin e zgjidhjeve softuerike me çelës duke siguruar shërbime të ciklit të plotë të zhvillimit të softverit për çdo kompleksitet. complexity.

Çfarë bëjmë ne?

Albcoding punon ngushtë me klientët. Na jepni idenë tuaj për hapësirë dhe ekipi ynë do të japë një zgjidhje të porositur që përputhet me aspiratat tuaja. Ne refuzojmë të bëjmë kompromis dhe aspirojmë të kënaqemi.

Zhvillimi i aplikacioneve mobile

Kompania e zhvillimit të aplikacioneve mobile e specializuar në iPhone dhe Android. development company specializing in the development of iPhone and Android.

Dizajnimi dhe Zhvillimi i web faqeve

We can walk you through every step of the design and development Ne mund t'ju ndjekim në çdo hap të procesit të hartimit dhe zhvillimit,

Ecommerce Design

A successful eCommerce web design can help give customers a better experience and potentially lead to more sales

UI/UX Design

Our UI/UX designers Ne i bëjmë aplikacionet të thjeshta, të bukura dhe të dobishme

Ide inovative

Innovative Customer Service Ideas To Try Out. Solve problems. Good service Përfshin parashikimin e nevojave të klientëve tuaj dhe zgjidhjen e problemeve të tyre. Bëni klientët tuaj të buzëqeshin.

Marketing digjital

Marketingu dixhital që përqendrohet në rritjen e biznesit tuaj me sukses me shërbimet e marketingut në internet

PËRSHTATSHME

NË TË GJITHA PAISJET

Mundëson krijuesve të faqeve të krijojnë një herë dhe të publikojnë të njëjtën përmbajtje kudo, për të gjitha pajisjet. Eshtë një filozofi e zhvillimit të faqes në internet për të dhënë faqet e internetit në një format efikas, të optimizuar dhe të lehtë për t’u lexuar në një shumëllojshmëri pajisjesh dhe shfletuesish të internetit në platforma të ndryshme.

Takime

Planifikim

Dizajnim

Zhvillim

Testim

Dorëzimi

Punët tona

Ekipi ynë është i përkushtuar të ju ofrojë produktin më të mirë.

Zhvilluesi i aplikacioneve mobile

Po, kemi pasur disa njerëz që pyesin se si mund të na kontaktojnë. Pra, nëse jeni të interesuar të diskutoni projektin

Kontaktoni

Dizajn i pastër dhe i fuqishëm i webit!

Stili ynë i dizajnit dhe përdorimi i kodit të shënjimit ultra të pastër, të bazuar në standarde kombinohen për të prodhuar faqe në internet që mburren ...

Rreth nesh
sqAlbanian