Banesaime.net

BanesaIme është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive (Banesa, Shtepi, Lokale dhe Troje)

Email: support@banesaime.net
Phone: +383 44 353 252
Address: Dëshmorët e Kombit, Ferizaj.

Në faqen tone të gjithë mund të postojnë patundshmërin e tyre të cilën dëshirojnë ta shesin e cila mund të jetë Banesë, Shtëpi, Lokal ose Trajë.

  • Share
Link
sqAlbanian