Na Kontaktoni

Keni ndonjë pyetje për të bërë, ose ndonjë gjë që ju duhet të dini në lidhje me punën tonë, shërbimet dhe më shumë? Mos ngurroni të kontaktoni me ne. Ne shpresojmë të dëgjojmë nga ju.

Kontakt

Rruga: Dëshmorët e Kombit
Qyteti: Ferizaj, 70000
Tel: +383 49 896 094, +383 44 647 156
Email: albcoding@gmail.com

Lokacioni i Zyrës

Address: Dëshmorët e Kombit
Qyteti: Ferizaj, 70000

Orari Punës: Mon – Fri 9:00 to 18:00

sqAlbanian