Januzi Group

OBJEKTI AFARISTO – BANESORË : B + P + 11 + PH me siperfaqe afër 40.000 m2. Cilesi e garantuar dhe e deshmuar.

Apartamentet tona, që fillojnë nga 80 deri në 125 metër katrorë, me parkingje dhe staza për këmbësor. Mundësi zgjedhje kati dhe pozicioni.

 

Në kompleksin tone ju plotësohet ëndrra e jetesës tuaj në një banesë të kompletuar! Një jetë e rehatshme dhe pa brenga, vetëm në kompleksin tonë.

Ne ju kursejm para duke ju ndihmuar t’i ulni shpenzimet tuaja të energjisë, me dritaret më efikase të cilat e izolojnë të ftoftin, dhe i mbajnë banesat e ngrohta.

Katalogun mund ta gjeni: https://januzigroup.com/wp-content/uploads/2020/05/Januzi-Group.pdf?189db0&189db0

Web site: www.januzigroup.com

en_USEnglish