Mëso Gjermanisht

Mëso Gjermanisht është një aplikacion falas. Përfshinë fjalë themelore nga kategori të ndryshme si: jeta e përditshme, shtëpia, puna, shkolla, spitali, etj.
Përfshinë biseda të ndryshme, gramatikë dhe teste të ndryshme.
Dizajn shumë i thjeshtë dhe i lehtë për përdorim.
Shqiptim audio me cilësi të lartë.
Nuk ka nevojë për lidhje interneti.

Në Android mund ta shkarkoni duke klikuar në foto më posht.

 
 

Në IOS mund ta shkarkoni duke klikuar në foto më posht.

 
 

  • Share
en_USEnglish